Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı şerefine hazırladığımız videomuzu sizlerle paylaşıyoruz.

Okulumuz Bünyesinde Açılan Anaokuluna 2019 Doğumlu Öğrencileri Kaydedebiliyoruz

Haz

2022-2023 yılında okulumuz İngilizce Öğretmeni G***** D**** tarafından yürütülen ‘Traditional Dishes’ adlı eTwinning projesi başarılı şekilde tamamlanmıştır.

Öğrencilerin kendi yörelerinin ve ülkelerinin lezzetlerini başka ülkelere tanıttıkları ve aynı zamanda diğer ülkelerin de yemek kültürü hakkında bilgi sahibi oldukları bu projede öğrenciler çeşitli Web 2.0 araçlarını kullanarak dijital okuryazarlıklarını, diğer okullarla iletişimde olmaları sebebiyle de sosyal iletişim becerilerini geliştirmişlerdir.

Yeni eğitim-öğretim yılında da yeni projelerle devam edeceğini belirten öğretmenimiz çok başarılı bir proje süreci geçirdiklerini, böyle etkinliklerin öğrencilerin motivasyonunu olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Emekleri için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Haz

İngilizce Zümremiz önderliğinde Yabancı Dil Ağırlıklı 5. sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanan İngilizce Yıl Sonu Gösterimiz velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı mezunlarımızı geleneksel Mezuniyet Yemeğimiz ile uğurladık.

Bütün senenin ve LGS nin stersini atan öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler.

Yolunuz açık başarılarınız daim olsun çocuklar.

Haz

İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile "Çatalca Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi Projesi" kapsamında okulumuz öğrencilerine Boğaz Turu düzenlendi.

Haz

Gezi Kulübümüz tarafından Vialand Tema Park' a gezi düzenlendi.

Emeği geçenlere ve Gezi kulübümüze teşekkür ederiz.

Haz

Görsel Sanatlar Zümremizin sene boyunca yaptıkları etkinlikleri sundukları sene sonu sergisi açıldı.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

Çatalca Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Projesi kapsamında düzenlenen resim yarışmasında ilçe 3.olan 6E sınıfı öğrencimiz D**** M**** Ü***'i tebrik ediyor, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz S**** T**** M****'ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Yıldız Erkekler, Küçük Erkekler ve Kız Basketbol takımlarımız ilçeturnuvasında bütün rakiplerini yenerek ilçe birincisi olmuşlardır.

May

İlçe Sporları Satranç Turnuvasında okulumuzu temsil edip dereceler kazanan öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İlçemizde Satranç Takımlarımız ve Öğrencilerimiz;

Yıldızlar ilçe takım 1.liği
Küçükler ilçe takım 1.liği

Bireysel Yıldızlarda
7G E*** T****-İlçe 1.
7GA.F***** E****-İlçe 2.
7F K. M*** D*******-ilçe 3.
7G E*** Ş*****-ilçe 4.

Bireysel Küçükler
6E K**** Ç**** Ö******-İlçe 1.
5D İ**** T****-İlçe 2.
5B A****** Ş**-ilçe 3.

Olmuşlardır

May

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında İngilizce Öğretmenimiz Gülçin Demir tarafından Traditional Dishes adlı e twinning projesine ortak olunmuş ve yeni bir proje başlamıştır. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz kendi kültürlerindeki ve diğer ülkelerin kültürlerindeki yemekleri tanıyacak, birbirleriyle sanal ortamda tanışacak ve sosyalliklerini artıracaklardır. Web 2.0 araçlarını kullanan öğrencilerimiz aynı zamanda kendilerini bilişim teknolojileri alanında da geliştireceklerdir. Projemizde öğretmenimiz ve öğrencilerine başarılar dileriz.

May

8. sınıflarımıza bir üst eğitim kurumlarımız olan liseleri tanıtmaya devam ediyoruz.

Düzenlediğimiz gezi ile ilçemizdeki Borsa İstanbul MTAL' ni öğrencilerimize tanıttık.