Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz girişinde kadın öğretmenlerimiz ve personellerimiz öğrencilerimizin güzel sürprizi ile karşılandı.

Ayrıca okul aile birliğimizin ikramları için de teşekkür ederiz.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Hayatımıza etki eden bütün kadınların günü kutlu olsun.

Mrt

Akran Zorbalığı ile baş etme yöntemleri ile ilgili videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen okullararası voleybol turnuvasında Yıldız Kızlar Voleybol takımımız finalde rakibini yenerek ilçe şampiyonu olmuştur.

Şbt

Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız ilçemizde düzenlenen okullar arası turnuvada eleme maçlarında Ormanlı Ortaokulu ve Kabakça Ortaokulu ile oynadığı eleme maçlarını 2-0 lık skorlarla kazanarak finale çıkmaya hak kazandı.

Öğrencilerimizi tebrik eder Finalde başarılar dileriz.

Şbt

2020-2021 EğitimÖğretim yılı mezunlarımızdan Elif Naz Toker ve Zeynep Lal Aksoy adlı öğrencilerimiz 8. sınıflarımıza Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesini tanıttı.

Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Küçük Kızlar Voleybol Takımımız ilçemizde düzenlenen turnuvada rakiplerini mağlup ederek ilçe şampiyonu olmuştur.

Şbt

İlçemizde düzenlenen okullar arası basketbol turnuvasında okulumuzun Küçük Erkekler Basketbol takımı bütün maçlarını kazanarak şampiyon olmuştur.

Şbt

Okul sporları küçükler Judo İl birinciliği yarışmalarında okulumuz öğrencilerinden Zeynep Berre TÜRK 44 kg da 1. Olmuştur.

Öğrencimizi tebrik eder emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

6-D sınıfından Asel  Belemir Tarımcılar Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen hikaye yarışmasında  ilçe ikincisi olarak  okulumuzu gururlandırmıştır.

Öğrencimizi tebrik eder  emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı' nı karne törenimiz ile bitirdik.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

2. Dönem dinlenmiş ve yenilenmiş olarak görüşmek üzere...

Ock

Geleneksel İTO Kış Oyunları etkinliğimiz kapsamında düzenlenen sınıflar arası toplam 65 futsal ve 38 voleybol karşılaşmasının sonucunda dereceye giren takımlarımıza ödül, kupa ve madalyaları Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan ERMİŞ, Çatalca Belediye Başkanı Mesut ÜNER ve Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı DAMAT' ın katılımlarıyla düzenlenen törenle birlikte verildi.

Ock

Geleneksel İTO Kış Oyunları kapsamında düzenlenen Sınıflar Arası Futsal Turnuvası' nda yapılan 65 karşılaşmanın sonucunda ilk dört sıralamalarımız oluştu.

5. Sınıflar

• Birinci 5E
  • İkinci 5F
  • Üçincü 5D
  • Dördüncü 5C

6. Sınıflar

• Birinci 6D
  • İkinci 6A
  • Üçincü 6E
  • Dördüncü 6B

7. Sınıflar

• Birinci 7H
  • İkinci 7A
  • Üçincü 7C
  • Dördüncü 7B

8. Sınıflar

• Birinci 8C
  • İkinci 8H
  • Üçincü 8F
  • Dördüncü 8G

Öğrencilerimizi tebrik eder, Beden Eğitimi Zümremize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ödül-Kupa-Madalya törenimiz 18 Ocak Perşembe günü 15.30 da yapılacaktır.

Ödül törenine bütün velilerimizi bekliyoruz.

Ock

Geleneksel İTO Kış Oyunları kapsamında düzenlenen sınıflar arası Voleybol Turnuvası'nda yapılan 38 karşılaşmanın sonucunda ilk dört sıralamalarımız oluştu.

5. Sınıflar

• Birinci 5E
  • İkinci 5H
  • Üçüncü 5F
  • Dördüncü 5G

6. Sınıflar

• Birinci 6C
  • İkinci 6A
  • Üçüncü 6D
  • Dördüncü 6H

7. Sınıflar

• Birinci 7E
  • İkinci 7A
  • Üçüncü 7F
  • Dördüncü 7H

8. Sınıflar

• Birinci 8H
  • İkinci 8C
  • Üçüncü 8E
  • Dördüncü 8A

Ödül-Kupa-Madalya törenimiz 18 Ocak Perşembe günü 15.30 da yapılacaktır.

Ödül törenine bütün velilerimizi bekliyoruz.

Ock

Geleneksel İTO Kış Oyunları kapsamında Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz gösteri maçı yaptılar.

Çekişmeli geçen mücadele sonucunda öğrencilerimiz setlerde 2-1 üstün gelerek öğretmenlerini yendiler.

Öğrencilerimizi tebrik eder, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Geleneksel İTO Kış Oyunları Kapsamında düzenlene Sınıflar Arası Voleybol Turnuvasında 5. sınıflarımızın grup maçları tamamlandı. Puan durumu ve eşleşmeler aşağıdaki gibi olmuştur.

Yarı final maçlarında öğrencilerimize başarılar dileriz. Katılım gösteren öğrencilere teşekkür ederiz.

6, 7 ve 8. sınıf gruplarının şimdilik oynanan maçlarının sonuçları ve puan durumları aşağıdaki gibi olmuştur.