Eyl

Okulumuz Demokrasi ve  İnsan Hakları  Kulübü  öğrencilerimiz  Danışman öğretmenleri ile birlikte Kıbrıs  Gazisi Sayın İsmet ÇALIŞKAN 'ı Karacaköy'deki evinde  ziyaret ettiler.

1974'de Kıbrıs  Barış  Harekatına komando olarak katılan Gazimiz  Rumlarla yapılan mücadele sırasında  yaşadıklarını  heyecanla anlatarak anılarını öğrencilerimizle paylaştı.

Üzerinde yaşadığımız toprakların vatan olması için canını veren şehitlerimizi  rahmetle anıyor, yaşayan tarih olan kıymetli gazilerimize  şükranlarımızı sunuyoruz..

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Çatalca Muharip Gaziler Dernek üyelerini okulumuza davet ettik.

Yaşayan tarih olan Kıbrıs Gazilerimiz öğrencilerimizle buluşup hatıralarını paylaştılar.

Vatan toprağına canını veren Şehitlerimize ve kahramanca mücadele eden Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Okulumuzun tanıtım filmini aşağıda bulabilirsiniz.