Nis

Yıldız Erkekler Yıldız Takımımız ilçemizde düzenlenen Okullar Arası İlçe Futbol Turnuvası' ndaki ilk maçlarında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu 5-0 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı.

Nis

Öğrencimiz Zeynep Berre TÜRK Okul Sporları Judo dalından kendi kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olmuştur.

Öğrencimizi tebrik eder emeği geçenlere teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında okulumuzda

• Çuval Yarışması,
  • Kaşıkla Yumurta Taşıma Yarışması ve
  • Halat Çekme Yarışmaları yapılmış

bunların dışında yüz boyama, kareoke ve şarkı söyleme etkinlikleri düzenlenmiştir.

Etkinliklerin planlanması ve yürütülmesi konusunda emeği geçen herkese teşekkür eder öğrencilerimizin bayramını kutlarız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yarın okulumuzda gün boyu etkinlikler düzenlenecektir. Bütün velilerimiz davetlidir.

Nis

7 Nisan Kişisel Verilerin Korunması Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda bütün öğrencilerimize bilgilendirici videolar izletildi.

Nis

Kişisel Verilerin korunması ile ilgili videoyu izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

İlçemizde yapılan Akıl ve Zeka Oyunları yarışmalarında öğrencilerimizden

5-H Kıvanç Çalışkan Kulami oyununda ilçe 1.si,
6-C sınıfında Sarp Kağan Doğan Pentago oyununda ilçe 2.si olmuştur.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Özel Eğitim Sınıf öğrencilerimizin hazırladığı resimler sergilendi.

Mrt

Okulumuzun Spor Kulübü Genel Kurulu toplanmış, yönetim ve denetim kurulları oluşturulmuş, kulubümüz başkanlığına Sayın kaymakamımız Erdoğan Turan ERMİŞ seçilmiştir.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen törene velilerimizden ilgi yoğundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Çanakkale Deniz Savaşları ile ilgili hazırlanan belgesel izlendi. Daha sonra da6C sınıfı öğrencilerinin hazırladığı oratoryo sergilendi.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Zonguldak ilimizde düzenlenen Okul Sporları Judo Grup Müsabakalarında Okulumuz Öğrencisi Zeynep Berre Türk 44 kilogram da 1. Olmuştur.

26-27 Nisan Tarihinde Afyon da yapılacak Türkiye Şampiyonası' nda Okulumuzu Temsil edecektir.

Öğrencimize Başarılar dileriz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı' nın kablü etkinlikleri kapsamında okulumuzun 43 öğrencisinin katıldığı "İstiklal Marşı'nı Ezbere Okuma Yarışması" nın finali gerçekleştirildi.

Velilerimizin ve öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği final aşamasında yarışan 11 öğrencimiz arasından

Bade Göksel - Birinci

Cemrenur Aşıkoğlu - İkinci

Elvin Erduran - Üçüncü

olmuşlardır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor katılan bütün öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İStiklal Marşı'nın Kabulü törenimizi okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

Özellikle günün anlam ve önemini vurgulamak için sahnelenen tiyatro gösterimiz velilerimizden yoğun alkış aldı.

Görevli öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Her sene 8-14 Mart tarihlerinde kutlanan Bilim ve Teknoloji Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda pano hazırlandı ve Bilişim Teknolojileri ve Yazılım derslerinde bu haftanın önemi ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen "İstiklal Marşı'nı Ezbere Okuma Yarışması" nın ön elemesi yapıldı.

43 öğrencimizin katıldığı ön elemede, 3 jüri üyesi öğretmenimizin verdiği puanlar sonucunda 11 öğrencimiz finale kalmaya hak kazandı.

Öğrencilerimizi tebrikm ederiz.

Finale kalan öğrencilerimiz 12 Mart Günü 10:30 da okulumuz konferans salonunda yapılacak törende tekrar yarışacaklar.

Velilerimizi ve öğrencilerimizi bekliyoruz.