Traditional Dishes eTwinning Projesi

2022-2023 yılında okulumuz İngilizce Öğretmeni G***** D**** tarafından yürütülen ‘Traditional Dishes’ adlı eTwinning projesi başarılı şekilde tamamlanmıştır.

Öğrencilerin kendi yörelerinin ve ülkelerinin lezzetlerini başka ülkelere tanıttıkları ve aynı zamanda diğer ülkelerin de yemek kültürü hakkında bilgi sahibi oldukları bu projede öğrenciler çeşitli Web 2.0 araçlarını kullanarak dijital okuryazarlıklarını, diğer okullarla iletişimde olmaları sebebiyle de sosyal iletişim becerilerini geliştirmişlerdir.

Yeni eğitim-öğretim yılında da yeni projelerle devam edeceğini belirten öğretmenimiz çok başarılı bir proje süreci geçirdiklerini, böyle etkinliklerin öğrencilerin motivasyonunu olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Emekleri için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

26-06-2023

Yayın: 26.06.2023 - Güncelleme: 26.06.2023 20:02 - Görüntülenme: 184