May

Okulumuz Yıldızlar ve Küçükler Satranç Takımlarımız ilçemizde düzenlenen turnuvada ilçe birincisi oldular.

Öğrencielrimizi tebrik eder emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Küçük Erkekler Futbol Takımı ilçemizde düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında Finalde Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu' nu 2-1 yenerek İlçe Şampiyonu olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Yıldız Erkekler Futbol Takımı ilçemizde düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında Finalde Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu' na yenilerek İlçe İkincisi olmuştur.

May

Okulumuz Küçük Erkekler Futbol Takımı ilçemizde düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında Ovayenice Ortaokulu'nu 5-1 yenerek finale çıkmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, finalde başarılar dileriz.

May

Okulumuz Yıldız Erkekler Futbol Takımı ilçemizde düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında Karacaköy Ortaokulu'nu 5-1 yenerek finale çıkmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, finalde başarılar dileriz.

May

Okulumuz Küçük Erkekler Futbol Takımımız ilçemizde düzenlenen Okullar Arası Futbol Turnuvasındaki 2. maçında Kestanelik ORtaokulunu 12-0 yenerek yarı finale kalmaya hak kazandı.

Öğrencilerimize başarılar diler, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Yıldız Erkekler Yıldız Takımımız ilçemizde düzenlenen Okullar Arası İlçe Futbol Turnuvası' ndaki ilk maçlarında Çakıl Ortaokulunu 5-0 yenerek turnuvada 2. galibiyetini aldı.

Nis

Küçük Erkekler Yıldız Takımımız ilçemizde düzenlenen Okullar Arası İlçe Futbol Turnuvası' ndaki ilk maçlarında İhsaniye Ortaokulunu 10-0 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı.

Nis

Yıldız Erkekler Yıldız Takımımız ilçemizde düzenlenen Okullar Arası İlçe Futbol Turnuvası' ndaki ilk maçlarında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu 5-0 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı.

Nis

Öğrencimiz Zeynep Berre TÜRK Okul Sporları Judo dalından kendi kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olmuştur.

Öğrencimizi tebrik eder emeği geçenlere teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında okulumuzda

• Çuval Yarışması,
  • Kaşıkla Yumurta Taşıma Yarışması ve
  • Halat Çekme Yarışmaları yapılmış

bunların dışında yüz boyama, kareoke ve şarkı söyleme etkinlikleri düzenlenmiştir.

Etkinliklerin planlanması ve yürütülmesi konusunda emeği geçen herkese teşekkür eder öğrencilerimizin bayramını kutlarız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yarın okulumuzda gün boyu etkinlikler düzenlenecektir. Bütün velilerimiz davetlidir.

Nis

7 Nisan Kişisel Verilerin Korunması Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda bütün öğrencilerimize bilgilendirici videolar izletildi.

Nis

Kişisel Verilerin korunması ile ilgili videoyu izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

İlçemizde yapılan Akıl ve Zeka Oyunları yarışmalarında öğrencilerimizden

5-H Kıvanç Çalışkan Kulami oyununda ilçe 1.si,
6-C sınıfında Sarp Kağan Doğan Pentago oyununda ilçe 2.si olmuştur.