Mrt

Okulumuzun Spor Kulübü Genel Kurulu toplanmış, yönetim ve denetim kurulları oluşturulmuş, kulubümüz başkanlığına Sayın kaymakamımız Erdoğan Turan ERMİŞ seçilmiştir.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen törene velilerimizden ilgi yoğundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Çanakkale Deniz Savaşları ile ilgili hazırlanan belgesel izlendi. Daha sonra da6C sınıfı öğrencilerinin hazırladığı oratoryo sergilendi.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Zonguldak ilimizde düzenlenen Okul Sporları Judo Grup Müsabakalarında Okulumuz Öğrencisi Zeynep Berre Türk 44 kilogram da 1. Olmuştur.

26-27 Nisan Tarihinde Afyon da yapılacak Türkiye Şampiyonası' nda Okulumuzu Temsil edecektir.

Öğrencimize Başarılar dileriz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı' nın kablü etkinlikleri kapsamında okulumuzun 43 öğrencisinin katıldığı "İstiklal Marşı'nı Ezbere Okuma Yarışması" nın finali gerçekleştirildi.

Velilerimizin ve öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği final aşamasında yarışan 11 öğrencimiz arasından

Bade Göksel - Birinci

Cemrenur Aşıkoğlu - İkinci

Elvin Erduran - Üçüncü

olmuşlardır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor katılan bütün öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İStiklal Marşı'nın Kabulü törenimizi okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

Özellikle günün anlam ve önemini vurgulamak için sahnelenen tiyatro gösterimiz velilerimizden yoğun alkış aldı.

Görevli öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Her sene 8-14 Mart tarihlerinde kutlanan Bilim ve Teknoloji Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda pano hazırlandı ve Bilişim Teknolojileri ve Yazılım derslerinde bu haftanın önemi ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen "İstiklal Marşı'nı Ezbere Okuma Yarışması" nın ön elemesi yapıldı.

43 öğrencimizin katıldığı ön elemede, 3 jüri üyesi öğretmenimizin verdiği puanlar sonucunda 11 öğrencimiz finale kalmaya hak kazandı.

Öğrencilerimizi tebrikm ederiz.

Finale kalan öğrencilerimiz 12 Mart Günü 10:30 da okulumuz konferans salonunda yapılacak törende tekrar yarışacaklar.

Velilerimizi ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz girişinde kadın öğretmenlerimiz ve personellerimiz öğrencilerimizin güzel sürprizi ile karşılandı.

Ayrıca okul aile birliğimizin ikramları için de teşekkür ederiz.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Hayatımıza etki eden bütün kadınların günü kutlu olsun.

Mrt

Akran Zorbalığı ile baş etme yöntemleri ile ilgili videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen okullararası voleybol turnuvasında Yıldız Kızlar Voleybol takımımız finalde rakibini yenerek ilçe şampiyonu olmuştur.

Şbt

Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız ilçemizde düzenlenen okullar arası turnuvada eleme maçlarında Ormanlı Ortaokulu ve Kabakça Ortaokulu ile oynadığı eleme maçlarını 2-0 lık skorlarla kazanarak finale çıkmaya hak kazandı.

Öğrencilerimizi tebrik eder Finalde başarılar dileriz.

Şbt

2020-2021 EğitimÖğretim yılı mezunlarımızdan Elif Naz Toker ve Zeynep Lal Aksoy adlı öğrencilerimiz 8. sınıflarımıza Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesini tanıttı.

Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Küçük Kızlar Voleybol Takımımız ilçemizde düzenlenen turnuvada rakiplerini mağlup ederek ilçe şampiyonu olmuştur.

Şbt

İlçemizde düzenlenen okullar arası basketbol turnuvasında okulumuzun Küçük Erkekler Basketbol takımı bütün maçlarını kazanarak şampiyon olmuştur.

Şbt

Okul sporları küçükler Judo İl birinciliği yarışmalarında okulumuz öğrencilerinden Zeynep Berre TÜRK 44 kg da 1. Olmuştur.

Öğrencimizi tebrik eder emeği geçenlere teşekkür ederiz.